NOVO LETO

V TOREK, 31.12. 2019 IN NA SREDO 1.1. 2020, OB 17. URI NA GLAZIJI

Od kar obstaja naše planinsko društvo, so mnogi izražali željo, da bi enkrat  tudi praznovali skupaj novo leto. Zato smo se letos odločili, da preživimo zadnji dan v letošnjem letu skupaj in  to v PLANINSKEM DOMU  V GORAH, 762 mnv. Vabimo vse planinske prijatelje, da se nam pridružijo.

Dobimo se na že znanih AP in ob 16,15 uri na AP Slovenske Konjice, na AP Nova vas ob 16,45 uri ter na AP Žalec ob 17,10 uri. Odpeljemo se do Rimskih Toplic, nato proti Marnemu, Turju in do planinskega doma  Gore, kjer se namestimo.

Nato nas pričaka aperitiv, sledi predjed: tatarc s kruhki; juha: goveja in gobova; glavna jed: telečji medaljon v gobovi omaki, mrežna pečenka, piščančji file v smetanovi omaki; prikuha: štruklji, njoki, pečen krompir, mešana zelenjava; solata: francoska solata; sladica: palačinke z orehi; ob 24. uri nazdravimo s kozarcem penine; po polnoči pa se bo prilegla tudi že sarma; na osebo pripada tudi  ½ l vina ali pivo, ali sok ali vodo. Seveda bomo tudi zaplesali ob zvokih zabavne glasbe.

Za silvestrovanje smo rezervirali  posebno sobo za približno 30 do 40 oseb.

Za silvestrovanje  prispevate 46 € s predhodno obvezno akontacijo 20 € ob prijavi. Če boste želeli prenočiti,  bo potrebno še prispevati 10 € za prenočišče.

Naslednji dan 1.1.2020 pride v dopoldanskem času avtobus po nas. Stroške prevoza  za vse udeležence  pa  poravna društvo.

Rok prijave je  torek, 26.11.2019 zaradi rezervacije prenočišč in namestitve v planinskem domu. Vsi, ki ste se že prijavili, prosim, da to storite  ponovno !

Prijavite se  na telefonsko številko 031 706 509 Franjo, kjer dobite tudi vse dodatne informacije, ali na E-pošto  franjokunej@gmail.com .

 

PRIJETNO DRUŽENJE OB PRIHODU NOVEGA LETA!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja