LOŠINJ IN CRES

PD ZZV CELJE IN TA RELAX VAS VABITA OD 18.9. DO 24.9.2021

Cres smo že obiskali v letu 2018 in ga tudi delno prehodili. Dogovorili smo se, da ga obiščemo še enkrat, seveda z obljubo, da prehodimo še ostale poti na otoku. Na njem je več kot 300 km razsežnih planinskih poti. Steze vas bodo pripeljale do najbolj skritih delov obale otoka  Cresa in Lošinja, zaselkov, vrhov, jam in plaž. Ogledali si bomo tudi mesto Cres, starodavni Osor, povzpeli se na najvišji vrh  Televrin, 588 m . Prav tako pa bomo obiskali tudi planinske poti na Lošinju, z najvišjim  vrhom Gorščak, 242 m, pa še kaj…. .

Kot je že navada, boste o vsakodnevnih  aktivnostih obveščeni z obvestilom v avli hotela. Prav tako tudi o Covid 19 situaciji, če bo potrebno.

Pomemben bo tudi opomnik, ki ga boste dobili nekaj dni pred odhodom.

Prijave in informacije na telefonski številki 031 706 509 – Franjo ali po e-pošti: franjokunej@gmail.com . Ob prijavi mi prosim sporočite: ime in priimek, točen naslov, številko telefona, e-mail in številko veljavnega dokumenta s katerim boste potovali (osebna izkaznica ali potni list).   

Cena izleta: 356 € na osebo , ki jo plačate po položnici, katero vam pošlje TA Relax in zajema: prevoz z avtobusom turistične kategorije z vključenimi taksami in cestninami, trajektni prevoz, 6 x polpenzion v hotelu Kimen*** z nočitvijo v dvoposteljnih sobah- PARK STRAN, samopostrežni zajtrk, klasična večerja ( izbor štirih menijev) z vključeno pijačo pri večerji ( sok, voda, pivo, vino ), vodenje, stroške priprave ter organizacija izleta.

Prosimo, da ob prijavi plačate prvi obrok po prejeti položnici! TA Relax pa vam nudi možnost plačila na tri obroke in sicer od julija do septembra ( zadnji obrok do 22.9.2021).

Doplačilo:

  • turistična taksa 1,40 € na osebo na noč
  • odpovedni riziko 13 € (relax.si-splošni pogoji)
  • enoposteljna soba 24 € na noč

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja