MAKARSKA 2022

OD 27.4. DO 2.5.2022

Tradicija veleva, da se vsako leto odpravimo za prvomajske praznike na morje in v hribe.

Letos se bomo s TA RELAX odpravili na najlepši del  MAKARSKE RIVIERE, kjer bomo tudi nastanjeni  v BLUESUN HOTEL MARINA*** v kraju Brela.

V Dinarskem  masivu nad Makarsko bomo obiskali Kaštel nad katerim se dviguje pogorje Kozjaka z najvišjim vrhom  Sv. Luka, 779 m, sledi Mosorsko pogorje z najvišjim vrhom V. Kabal, 1339 m, kjer bo po dogovoru  tudi možno v koči dobiti enolončnico,  nato še zadnji pohod na  najmogočnejši masiv Dinaridov Biokovo z najvišjim vrhom Sv. Jure, 1762 m.

Za udeležence, kateri pa  ne bodo planinarili, bo organiziran ogled  Splita z  obiskom Marjana nad Splitom,  sprehod po stradunu, ogled Makarske z botaničnim parkom in še kaj…  .

Kot je že navada, boste o vsakodnevnih aktivnostih obveščeni z obvestilom v avli hotela. Prav tako tudi o Covid  situaciji, če bo potrebno. Teden dni pred odhodom pa dobite še opomnik in sedežni red v avtobusu.

Prijave in informacije na telefonski številki :  031 706 509 – Franjo ali po e-pošti: franjokunej@gmail.com  najkasneje do 15.4.2022.

Cena izleta  je  329 €  in zajema prevoz  z avtobusom turistične kategorije z vključenimi taksami in cestninami, 5 x HP v  Bluesun hotel Marina z nočitvijo v dvoposteljnih sobah,  zajtrkom in večerjo, vodenje, stroške priprave  ter organizacijo izleta.

Možnost plačila na 3 obroke brez obresti ( 1. obrok – april, 2. obrok – maj in 3.  obrok 10. junij 2022 )  položnice vam pošlje TA Relax na dom.

Doplačilo: TT 1,4 € na osebo/ noč, riziko odpovedi 13 €, enoposteljna soba 15 € na noč.

    PRVOMAJSKI PRAZNIKI BODO SKUPAJ Z VAMI LEPŠI, ZATO SE NAM PRIDRUŽITE!

Bluesun hotel Marina
BIOKOVO
Dioklecianova palača v Splitu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja