NA KRASU JE KRASNO

V NEDELJO, 2. OKTOBRA 2022, OB 6.30 URI,

vas vabimo, da se nam pridružite na TRADICIONALNI POHOD, katerega organizirajo: Turistične organizacije in Vaška skupnost Tublje.

Posebni avtobus pelje iz Slovenskih Konjic  ob 5.45 uri mimo Vojnika, Spodnje Hudinje, Nove vasi do Glazije, kjer bo ob 6.30 uri in v Žalcu ob 6.40 uri. Odpeljemo se proti Ljubljani, Sežani in v Tublje pri Komnu, kjer pričnemo naš pohod. Ob sprejemu nas čaka domače pecivo in čaj ter brošura – trasa pohoda, ki se vsako leto spreminja. Vpisovanje je brezplačno, zbirajo se le prostovoljni prispevki. Ob poti so razne zgodovinske in naravne znamenitosti, hodimo mimo skritih kraških vasic ter ogled kraške jame … Po končanem pohodu bo pod šotorom v Praprotu zabava z žrebom in nagraditev pohodnikov.

Lahke hoje je za okoli 4 ure.  

Oprema: Obvezna planinska obutev ter oblačila primerna vremenskim razmeram.  Ne pozabite na veljaven osebni dokument! Priporočamo v avtobusu zaščitne maske.

Po novem določilu ni potrebno izdati posamezniku računa za prevoz. Če ga želite, to sporočite ob prijavi.  Društvo izstavi samo skupni račun za prevoz.

Prijavnina za lastne stroške znaša 22 €.

Pohod vodijo vodniki PD ZZV Celje.

Prijave zbira Franja: tel. 051 320 988, e-mail:franja.ferk@gmail.com

SE VIDIMO NA KRASU, ker

»na Krasu je krasno –

nikdar ni prezgodaj, nikdar ni prekasno:

vse je zmeraj o pravem času, na Krasu.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja