V O D I C E

PD CELJE IN TA RELAX TURIZEM                         

Vas vabita v Dalmacijo, v Vodice – DEPANDANSA IMPERIAL BLUE & GREEN od

20. do 26.9.2024

Posebni avtobus odpelje iz že znanih AP in sicer iz  Slovenskih Konjic ob 6.15 uri , iz Glazije  ob 7.00 uri, v Žalcu pa bo ob 7.15 uri, do mejnega prehoda Dobovec in naprej do Vodic.

Sam hotelski kompleks se nahaja sredi parka z mediteranskim rastlinjem in borovci, 700 metrov iz  centra mesta. Plaža je prodnata, delno betonirana in je oddaljena 50-100 m od morja. Hotel ima  tudi zunanji bazen z brezplačnimi ležalniki in manjši  notranji bazen z morsko vodo.  V hotelu IMPERIAL, v glavni restavraciji je tudi samopostrežni zajtrk in večerja.

Naše bivanje bo v  bližnji in širši okolici Vodic, katere bomo popestrili z dnevnimi planinskimi pohodi in turističnimi ogledi. Program za vsak naslednji dan bo objavljen v avli recepcije, kot je to pri nas v društvo že stara praksa. Po dogovoru in  doplačilu  si  bomo lahko ogledali NP Krka,  obiskali z ladjico Prvič (Spominski center Faust Vrančića) ali prekrasni Zlarin.

Cena na osebo v dvopostelnji sobi: 510.00 €. Možnost plačila je na štiri obroke – junij, julij avgust in zadnji obrok v septembru po položnici, ki  jo prejmete od TA Relax.  

Če se prijavite  kasneje, se število obrokov zmanjša.

Prijave in informacije do zasedbe avtobusa na tel. št. 031 706 509 Franjo, ali po e-pošti franjokunej@gmail.com. Tisti, ki ste se javili že prej, prosim, da  ponovno potrdite prijavo!

CENA VKLUČUJE:

.  6 X POLPENZION, V SOBI ½ TWC,SAT TV KL (samopostrežni zajtrk, samopostrežna  večerja)

. Avtobusni prevoz

. Spremstvo vodnika

DOPLAČILO: TT 1,80 € na osebo/noč, riziko odpovedi 15,00 €, enoposteljna soba 20,00 na noč, stroški posredovanja 12.00 € na osebo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja